The Brand och OneTwoTen i samarbete

Stockholmsbaserade barnklädesmärket ”The Brand” tar ett nytt steg i karriären och inleder nu ett samarbete med agent- och distributionsföretaget OneTwoTen. The Brand hamnar i gott sällskap i OneTwoTen:s portfölj tillsammans med märken som exempelvis molo, Katvig, Hummel, Scotch Shrunk och ebbe.

 

The Brand är familjeföretaget som drivs av Johanna och Jonatan Brandström som under sin bröllopsresa till Nya Zeeland för sju år sedan bestämde sig för att börja designa kläder. Idén föddes för att de saknade kläder på barnklädesmarknaden som passade deras stil.

 

 Ofta ser du direkt på kläderna vilka som ingår i ett gäng, säger Jonatan. När vi scannade barnklädesmarknaden fanns det inget som passade vårt gäng. Och så var affärsidén ett faktum.

 

Sedan dess har det blivit en hel rad kollektioner – alla genomsyrade av mode, lite rock n´roll och mycket lek.

 

Vi vill klä barnen i kläder som vi själv trivs i samtidigt som barnen alltid ska få vara barn, säger Johanna.

 

The Brand:s kollektion kommer att finnas i OneTwoTen:s showroom i Limhamn och Stockholm från och med midsommar och på CPH Kids i Köpenhamn den 4-7 augusti.

 

Det känns häftigt att få möjlighet att samarbete med ett sådant duktigt, svenskt designteam som The Brand, säger Mikael Thor, VD och grundare på OneTwoTen.

 

Titta gärna närmare på tidigare kollektioner och blogg på www.thebrand.se

2019-02-06T15:51:12+01:00juni 13th, 2011|