molo storsatsar på ytterklädeskollektion

Funktionsplagg är av största vikt för barn som visats mycket utomhus. Inför vintern presenterar molo nu en riktig ”skidåkarkollektion”. En nyutvecklad stretchkvalitet i mjukaste material är en del av förklaringen till den lyxiga känsla som omger kollektionen. Detaljer som ficka för liftkort, snölås och reglerbara benslut som underlättar proceduren att komma i pjäxorna gör denna kollektion till varje liten skidåkares dröm.

Med kollektionen ”Molo Multi Performance”, MMP, jobbar molo med fokus på ”lager-på-lager principen”. Kalla vinterdagar krävs det kanske tre lager medan det en mild och regning dag räcker med ett eller två lager för att hålla barnet varmt men inte svettigt. Skalplaggen är gjorda i material av hög kvalitet som är vatten- och vindtäta men som ändå ”andas” och transporterar bort fukten från kroppen. Skalplaggen är lätta i vikt vilket bidrar till komfort och stor rörlighet. Mellanlagret består av funktionell fleece som håller kvar värmen utan att göra barnet svettigt. Det innersta lagret finns i fyra olika varianter, bland annat merinoull och en ull/polyesterblandning som passar vid sträng kyla. Kollektionen är ett bra alternativ för ”året-runt-användning” då den är så flexibelt med sina olika lager.

 

Killar och tjejer som vill klä sig varmt och moderiktigt med dun har mycket att välja på ur höstens kollektion. Molo använder endast syntetiskt dun i sina plagg. Fördelarna är att dunet inte klumpar ihop sig vid tvätt, plagget torkar snabbare och det uppstår inga problem med ”läckande” dun i sömmarna.

Kollektionen ”Urban” med en vattenpelare på 8 000 mm är designad för att hålla ditt barn varmt, torrt och synligt genom sina klatschiga färger. Kombinationen av fleece och nylon i innerfodret gör att plaggen är lätta att ta på sig. Fleecen värmer dessutom känsliga ställen som rygg, rumpa och knä.

Utbudet av spännande accessoarer som vantar, mössor och stövlar gör kollektionen komplett.

För mer information kontakta gärna:

Veronika Nysten, OneTwoTen, veronika@onetwoten.se, tfn: 040-15 79 79, www.onetwoten.se

 

Ladda ner PDF

2016-11-07T12:49:27+01:00augusti 18th, 2011|