Nya varumärken

Nya tider och nya varumärken hos OneTwoTen

Konjunkturen har absolut tagit sin vändning och vi lever idag i en enormt spännande tid med växande intresse för barn och juniorers livsstil och kläder. OneTwoTen är redo för nya tider och nya möjligheter. Nya koncept ska sättas på plats, showroom ska byggas, butiker ska öppnas och välkända och nya varumärken ska utvecklas och lanseras på den skandinaviska marknaden.

 Vår varumärkesportfölj är uppdaterad för att möta behoven inför framtiden. Vi storsatsar vidare på de varumärken som har fin tillväxt i marknaden och vi ser fram emot att skapa nya succéer tillsammans med våra återförsäljare. Danska Wheat och hummel fortsätter övertyga med sina tydliga kollektioner och båda märkena växer så det knakar. I och med lanseringen och fokuseringen av ebbe så kan vi presentera en brett, smart och tillgängligt märke för hela Skandinavien. Med tilltagande efterfrågan även utanför Skandinavien så växer ebbe nu även i Holland, Tyskland och Spanien. På skosidan arbetar vi vidare med RAP som är ekologiska skor från Portugal. Sätila of Sweden är vårt möss- och accessoarmärke som med sin svenska profil känns genuin och hjärtlig – stickat i svenska Sätila utanför Borås.

Vi kan med stolthet presentera att vi kommer att lansera det växande holländska varumärket Garcia. Märket har på några års tid blivit ett av Hollands största på juniorsidan. Nu startar de även en linje för barn i storlek 92-128 och vi kommer att arbeta med både barn och juniorkollektionerna från och med införsäljningen av AW-14.

Den andra lysande stjärnan som vi kommer att arbeta med i Skandinavien är Munster kids från Australien. Märket är känt för sin moderna stil och kollektionerna inspireras av musik, konst och streetkultur.

 Nu i höst flyttar vi till våra nya helrenoverade lokaler i Malmö på sammanlagt 1300 kvm. Det betyder att vi med ett lager på över 600 kvm kommer att kunna öka vårt fokus på att vara design- och distributionspartner inom barn- och juniorkläder i Sverige och utomlands. Showroomet byggs upp med fina miljöer på totalt över 300 kvm för att låta varje varumärke få sin egna lilla värld. Det nya kontoret fylls med liv av personalen och vi skapar möjligheter för nya spännande möten och inspirationsträffar.

Vill du klämma och känna på våra varumärken är du varmt välkommen till vår butik TEXTILBRUKET i MOOD Stockholm. Inom kort öppnar vi ytterligare en TEXTILBRUKET i Malmö i det nybyggda Caroli kvarteret.

2019-02-06T15:51:12+01:00oktober 23rd, 2013|