Funktion och design i skön harmoni

Funktion och design i skön harmoni

En kollektion som sticker ut både vad gäller design och funktionalitet kännetecknar molos ytterklädeskollektion för höst- och vintern 2012.

 

molo presenterar stolt sin ytterklädeskollektion för kommande höst och vinter där innovativ design och praktisk funktion går hand i hand. Bland plaggen finns många nyheter men en sak är densamma som alltid – kläderna håller barnen varma, torra och rörliga. Naturligtvis lever kläderna upp till alla kriterier i EU:s säkerhetsstandard.

 

Materialen i molos ytterkläder är noggrant testade för att hålla en hög kvalitet speciellt när det gäller vattentäthet och andningsförmåga. Vattenpelare på 10 000 mm och en andningsgrad på 8 000g/m²/24 h är några av de funktionsegenskaper som utmärker molos plagg och som gör dem lämpliga för såväl förskolebarn som juniorer upp till 14 år. Många detaljer på plaggen gör dem till värstingar i skidbacken med exempelvis fickor för liftkort, snölås och reglerbara benslut som underlättar proceduren att komma i pjäxorna.

Det är också enkelt att mixa och matcha kollektionen precis enligt önskemål då det finns en mängd fristående jackor och byxor i de mest fantastiska färger – eller vad sägs om en vibrerande gul outfit att lysa upp vintermörkret med? För denimnörden finns det förstås skidoveraller med jeansprint.

En annan nyhet är en klassisk parkas med hög funktionsgrad då den är både vind- och vattentät. Den finns i fem färger och har läcker pälskrage. Den som är svag för praktiska fashionjackor har mycket att se framemot. Kollektionen består av många olika styles med padding av syntetdun av mycket hög kvalitet. En del av jackorna passar även i skidbacken då de utrustats med funktionsdetaljer som exempelvis ficka för liftkort.

Accessoarer på längden och tvären gör ytterklädeskollektionen komplett. Här finns något för alla från vantar, mössor till moon boots och halsdukar.

Titta gärna närmare på hela ytterklädeskollektionen via länken…

http://www.molo-kids.com/outerwear2012_se.pdf

2016-11-07T12:54:44+01:00augusti 3rd, 2012|