Scotch R´Belle lanseras i Sverige

Holländska varumärket Scotch & Soda presenterar inför våren och sommaren 2011 tjejkollektionen Scotch R´Belle för allra första gången. Mademoiselle R´Belle är delikat och cool på samma gång – precis som storasyster Maison Scotch – damkollektionen som lanserades häromåret.

Scotch & Soda från Holland har sedan starten 1985 expanderat kraftigt. För ett par år sedan lanserades killkollektionen Scotch Shrunk. Nu är det dags för tjejerna – kollektionen Scotch R´Belle når utvalda butiker i Sverige i början av nästa år och finns i storleksspann från fyra till fjorton år.

Influenser från världens alla hörn har inspirerat till en kollektion som andas omsorgsfullt designade detaljer, fashion och ”la grand dame”.

Kollektionen bygger på olika teman; ”Rock Star Diaries”, Shark & Minnows” och ”The Valentine Journals”. Drömmar om piratliv, strandblekta toner från den marina paletten, hajar och småfisk samsas med kranier, benknotor, stjärnor och ränder. För den romantiska finns det hippieinspirerade plagg och mängder med spännande accessoarer.

Läs gärna mer om alla våra varumärken på webbadresserna nedan. Vi har fullständiga kollektioner i vårt showroom så tveka inte att höra av dig om du saknar prover, vill ha inloggningsuppgifter för pressrum på nätet eller undrar över något.

För mer information kontakta gärna

Veronika Nysten, pressansvarig OneTwoTen;

veronika@onetwoten.se

tfn: 040-15 79 79, mobil: 0703-71 01 79

OneTwoTen, butikernas designpartner, presenterar följande varumärken för vår/sommar 2011:

 • Molo, www.molo-kids.com
 • eBBe, www.ebbekids.se
 • Katvig, www.katvig.dk
 • Ej sikke lej, www.ejsikkelej.dk
 • Hummel, www.hummel.dk
 • Scotch Shrunk /Scotch R´Belle, www.scotch-soda.com
 • Imps&elfs, www.imps-elfs.nl
 • Kids ink, www.kidsink.com
 • Wheat, www.wheat.dk
 • Designletters, www.designletters.dk
 • Havaianas, www.havaianas.com
2016-11-07T12:41:02+01:00december 1st, 2010|